Tony’s Chocolonely Personal Purpose Plan

Leestijd: 3 minuten Te lang? Mail dit artikel

Mail mij dit artikel

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De vraag van Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely vroeg ons om Tony’s te helpen aan hun personal purpose plan.

De achtergrond van de vraag

Tony’s Chocolonely is een bijzondere organisatie, in 2015 en 2016 de meest inspirerende organisatie van Nederland, hard groeiend en op een missie om samen chocolade 100% slaafvrij te maken. Het team van Tony’s Chocolonely speelt hierin een centrale rol. Werken bij Tony’s is bijzonder, het heeft een hele eigen, sterke cultuur en investeert veel in de groei van medewerkers. Om hier een extra laag aan toe te voegen, is medewerkers aangeboden om een personal purpose plan te ontwikkelen.

Aanpak

We ontwikkelden een tweedaagse training. Een ‘Uur van de Waarheid’ vormt de start, waarna het eigen kompas wordt ontwikkeld. Vervolgens krijgt dit kompas richting in de wereld: welke purpose is nodig? Op de laatste dag krijgt dit richting door duidelijk te maken waar zij dit voor in willen zetten. Een personal purpose plan met daarin de eerste concrete stappen is het resultaat. De plaats van Tony’s Chocolonely in de eigen reis komt hier terug.

Resultaat

Werken bij Tony’s kan een rollercoaster zijn. De organisatie leeft en werkt intens en is voortdurend in beweging. Het eigen kompas biedt Tony’s houvast en geeft focus. Zo overkomen de veranderingen hun niet, maar geven ze deze zelf actief vorm. De deelnemers zijn zeer enthousiast over het personal purpose plan en de opzet. Het verhoogt het bewustzijn en de persoonlijke passie waar iedereen mee werkt. En versterkt impact.

Onze diensten die in deze case zijn besproken

Richting voor impactOrganiseren voor impact

Heb je hier een vraag over?

NEWS FOR GOOD

Elk kwartaal de laatste inzichten en verhalen in je mail.

Meer cases

 • Buitenhof – Perspectief door purpose

  Lees verder
  3 minuten Te lang? Mail dit artikel.
 • Heineken – Een reis voor purpose

  Lees verder
  3 minuten Te lang? Mail dit artikel.
 • Mail mij dit artikel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.