HOE HIGH IMPACT ORGANISATIES WERKEN VANUIT PURPOSE OM DE WERELD TE VERBETEREN

Impactorganisaties willen de wereld van morgen veranderen. Ze pakken de grote problemen aan, zoals het opwarmende klimaat, groeiende ongelijkheid, plasticsoep en gezondheidsvraagstukken. En ze verdienen er ook nog geld mee. Denk aan bedrijven als Too Good To Go, Tony’s Chocolonely en Seepje.

En nu dan beantwoordt de vraag hoe je jouw organisatie kunt veranderen om ook positieve impact te maken. Het legt uit hoe je je purpose vindt en belangrijker: hoe je die in de praktijk brengt. Woorden op papier zijn mooi, maar het gaat erom dat jouw team en medewerkers het begrijpen en geïnspireerd zijn om je te volgen. Het doel is om vanuit een gezond bedrijf, met aantrekkelijke groei, te werken aan de wereld van morgen.

Bestel hier het boek

Keynote of Inspiratiesessie

BESTEL HET BOEK

Bestel nu het boek En nu dan en laat je door Ariane Roos en Joris van Zoelen meenemen in de wereld van impactgedreven organisaties. Het boek staat vol met inzichten en inspiratie uit de praktijk en laat concreet zien welke vragen en stappen elke leider en elke organisatie kunnen helpen om onderdeel te zijn van de oplossing incl. een gezond businessmodel.

Je bestelt het boek hier voor € 22,99 (e-book € 12,99)

Bestel een stapel boeken
Wil je anderen zoals je team, je medewerkers, je klanten of je partners ook meenemen in het denken over organisaties als een oplossing voor de grote maatschappelijke vraagstukken? Bestel dan zoveel boeken als je wilt. Synergie heeft ervoor gekozen om geen royalties te ontvangen voor het boek, om de prijs zo laag en toegankelijk mogelijk te houden. AW Bruna/LEF Uitgeverij heeft fijne tarieven voor grotere oplages: 40 tot 50% korting, afhankelijk van het aantal exemplaren.

Mail daarvoor naar verkoop@awbruna.nl of bel naar +31 (0)20 2181600 en geef aan dat je graag gebruikmaakt van de korting als vriend van Synergie.

Over de auteurs

Ariane Roos studeerde als ruimtevaartingenieur af bij Wubbo Ockels, die als geen ander duidelijk kon maken hoe fragiel het ecosysteem is dat wij onze planeet noemen.

Joris van Zoelen kreeg de kracht van idealistisch gedreven business al met de paplepel ingegeven.

Ze zijn beiden partner bij organisatieadviesbureau Synergie. Gedreven om van business for good de norm te maken vanuit de krachtige overtuiging: het kan wél! Ze laten zien dat elke organisatie een impactorganisatie kan zijn. Dat begint bij het krachtigste instrument dat mensen hebben: samenwerken op gedeelde dromen.

Ariane en Joris delen de inzichten en ervaringen die zij binnen en buiten Synergie hebben opgedaan om handvatten te bieden aan iedereen die de
stap wil zetten naar ondernemerschap dat de wereld beter achterlaat.

Boek Ariane en/of Joris als keynote voor bijeenkomst tot congres

Wil je mensen inspireren met de inzichten en handvatten uit En nu dan? Boek dan Ariane en/of Joris als keynote spreker voor elke (zakelijke) bijeenkomst. Van 8 tot 8.000 deelnemers. We bespreken samen een presentatie op maat.

Tarief Ariane of Joris = 1.950,- ex BTW
Tarief Ariane én Joris = 2.550,- ex BTW
Neem hiervoor contact op met carien@synergie.nl

Het tarief is voor 30 tot 60 minuten interactieve presentatie incl. reiskosten in Nederland, incl. de presentatie in PDF voor alle deelnemers.

Boek Ariane en/of Joris voor een workshop of inspiratiedag

WORKSHOP

Aan de slag met het bestuur, het MT of een leiderschapsgroep op het gebied van organisatie impact, leiderschap, verandering en scaling? Ariane en Joris bieden op maat gemaakte workshops van een dagdeel voor teams van 5 tot 25 personen. Daarin wordt verbinding gemaakt tussen persoonlijke drijfveren, organisatievisie en -missie, leiderschap en strategie. Inhoudelijk en inspirerend, maar ook heel praktisch en direct toepasbaar. Het team krijgt op een zeer toegankelijke manier een aantal van de bouwstenen uit En nu dan en gaat er op een energieke en interactieve manier mee aan de slag. Wil je met meer mensen aan de slag: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief Workshop = 3.250,- ex BTW
Bespreek de mogelijkheden met Ariane of Joris. Maak een telefonische afspraak via Carien van der Zee

Het tarief is voor een workshop van 4 uur, exclusief reistijd. Inclusief werkmaterialen, exclusief locatiekosten.

INSPIRATIEDAG

De formule van ‘urgentie & perspectief’ is één van de meest krachtige bouwstenen voor een organisatie die zich wil ontwikkelen naar een impactorganisatie. Dat begint bij ‘confrontatie & inspiratie’: het zien wat er niet in orde is en de inspiratie om daar wel aan te werken. Ariane & Joris – maar ook de teamgenoten van Synergie – kunnen je bestuur, MT en leiderschapsteam meenemen in een Inspiratiedag gebaseerd op En nu dan. Daarin wordt direct een verbinding gemaakt tussen de visie en missie van je organisatie en de rol in de markt en maatschappij. Altijd op maat gemaakt, hoog gewaardeerd door organisaties die het hebben meegemaakt.

Indicatie Inspiratiedag = 5.750,- ex btw, locatie- en entreekosten en eventuele externe sprekers.
Bespreek de mogelijkheden met Ariane of Joris. Maak een telefonische afspraak via Carien van der Zee.