Boek Ariane en/of Joris als keynote spreker

Wil je mensen inspireren met de inzichten en handvatten uit En nu dan? Boek dan Ariane en/of Joris als keynote spreker voor elke (zakelijke) bijeenkomst. Van 8 tot 8.000 deelnemers. We bespreken samen een presentatie op maat.

Tarief Ariane of Joris = 1.950,- ex BTW
Tarief Ariane én Joris = 2.550,- ex BTW
Neem hiervoor contact op met carien@synergie.nl

Het tarief is voor 30 tot 60 minuten interactieve presentatie incl. reiskosten in Nederland, incl. de presentatie in PDF voor alle deelnemers.

Boek Ariane en/of Joris voor een workshop of inspiratiedag

WORKSHOP

Aan de slag met het bestuur, het MT of een leiderschapsgroep op het gebied van organisatie impact, leiderschap, verandering en scaling? Ariane en Joris bieden op maat gemaakte workshops van een dagdeel voor teams van 5 tot 25 personen. Daarin wordt verbinding gemaakt tussen persoonlijke drijfveren, organisatievisie en -missie, leiderschap en strategie. Inhoudelijk en inspirerend, maar ook heel praktisch en direct toepasbaar. Het team krijgt op een zeer toegankelijke manier een aantal van de bouwstenen uit En nu dan en gaat er op een energieke en interactieve manier mee aan de slag. Wil je met meer mensen aan de slag: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief Workshop = 3.250,- ex BTW
Bespreek de mogelijkheden met Ariane of Joris. Maak een telefonische afspraak via Carien van der Zee

Het tarief is voor een workshop van 4 uur, exclusief reistijd. Inclusief werkmaterialen, exclusief locatiekosten.

INSPIRATIEDAG

De formule van ‘urgentie & perspectief’ is één van de meest krachtige bouwstenen voor een organisatie die zich wil ontwikkelen naar een impactorganisatie. Dat begint bij ‘confrontatie & inspiratie’: het zien wat er niet in orde is en de inspiratie om daar wel aan te werken. Ariane & Joris – maar ook de teamgenoten van Synergie – kunnen je bestuur, MT en leiderschapsteam meenemen in een Inspiratiedag gebaseerd op En nu dan. Daarin wordt direct een verbinding gemaakt tussen de visie en missie van je organisatie en de rol in de markt en maatschappij. Altijd op maat gemaakt, hoog gewaardeerd door organisaties die het hebben meegemaakt.

Indicatie Inspiratiedag = 5.750,- ex btw, locatie- en entreekosten en eventuele externe sprekers.
Bespreek de mogelijkheden met Ariane of Joris. Maak een telefonische afspraak via Carien van der Zee.