HUUR DE WORKSHOPRUIMTE

Onze workshopruimte in de Werkspoorkathedraal is ook te huur! Altijd inclusief gastvrijheid en koffie. En desgewenst met uitgebreide catering en meer.

 

Werkspoorkathedraal Synergie Ruimte huren Utrecht

Inspirerende ruimte nodig?

Ons kantoor in de Werkspoorkathedraal is vormgegeven vanuit het concept van een theater. Met het idee dat de ruimte zich als een decor aanpast aan wat er plaatvindt op elk moment. Intieme vergadersetting, lagerhuis, presentatie of workshop? Deze ruimte inspireert ze allemaal. Zelf maken we er met veel plezier gebruik van. En we willen anderen ook graag die mogelijkheid bieden. Afhankelijk van het doel van je bijeenkomst biedt de ruimte plaats aan een gezelschap tot ongeveer 12 personen voor een workshop en 20 personen voor een presentatie of borrel.

Voor workshops, presentaties, klantenpanels & meer...

De ruimte biedt het decor voor tal van mogelijkheden. De grote workshopruimte bevat een vergadertafel, tribune die ook in lagerhuisopstelling kan worden geplaatst en alle av-benodigdheden inclusief (goed!) geluid. Ook kunnen hier bijvoorbeeld paneldiscussies met klanten plaatsvinden, die via video in directe verbinding staat met de keuken. Naast de ruimte bevindt zich de woonkamer die ook als breakout-mogelijkheid kan worden gebruikt. In de keuken ten slotte, kan heerlijk geluncht en geborreld worden.

Coffee & food

Gastvrijheid, koffie, thee, water en fruit krijg je er altijd bij. In samenwerking met o.a. De Hof van Eden verzorgen we bovendien hele goede lunches, borrels en meer. Wat je wensen ook zijn, bel of mail Carien en het gaat zeker lukken!

Je kunt Carien direct bereiken op:

030 - 275 90 30

carien@synergie.nl

Direct huren?