Opschalen voor impact

Wat echt inspireert? Daden die impact maken.

Wij helpen organisaties impact maken en gaan door tot dat is bereikt. Met de metingen van de Inspirerende 40, het ontwikkelen van klankinzichten voor de volgende sprong en onze eigen aanpak van de scale up methode voor zowel impact als verduurzaming.

Marktstrategie & impact Synergie
Tesla Synergie

VISIE MET ACTIE KAN DE WERELD VERANDEREN

Hoe inspirerend de visie van een organisatie ook, het blijft een mooi verhaal zolang het niet concreet wordt in proposities voor klanten. Voor impactvolle proposities is meer nodig dan een doorbrekend klantinzicht. De unieke identiteit van de organisatie is minstens zo belangrijk. Misschien hadden alle autofabrikanten gezien dat elektrische mobiliteit de toekomst heeft, maar Elon Musk maakte er met zijn drijfveren en ambities Tesla van.

SCALE FOR IMPACT

Wat als je net zo goed zou worden in het maken van impact,
als formule 1 teams er in zijn om alles uit de auto en rijder te halen?
Op het circuit is alles gericht op presteren.
Buiten de raceweekenden op transformeren.

Impactorganisaties zouden net zo goed moeten zijn in het creëren van impact denken wij.
Wij helpen dit organiseren. Van de gelegenheid om te reflecteren om te kunnen transformeren.
Tot het begeleiden van sprints om de uitkomsten te verbeteren.
Van high performance naar high impact.

Perform & Transform

DE DUURZAME DRUMBEAT

Er zijn geen duurzame organisaties. Wanneer earth overshoot day voor Nederlanders valt in april, is zelfs de meest duurzame organisatie nog onderweg naar duurzamer. Dat maakt verduurzaming innovatief en inspirerend.

Om nieuwe inspiratie en energie toe te voegen, ontwikkelen we duurzame drumbeats: Een duurzame scale-up methode die steeds nieuwe inspiratie combineert met actie. Waarbij we de meest inspirerende voorbeelden uit de Inspirerende 40 combineren met indrukwekkende persoonlijke ervaringen en het ontwikkelen van gerichte stappen.

‘If we want to save the planet,
we have to throw a better party
than the ones that are destroying it’

Tristram Stuart

DE INSPIRERENDE 40 & KLANTINZICHTEN

Er is niets zo prikkelend als een ander perspectief. Dat is wat klantonderzoeken moeten doen. Wij doen ze niet om kennis op te leveren, maar om je zin te geven in de volgende stap. Daar gaat het om. 'When you are sitting, you're not moving.'

De Inspirerende 40 geeft ook individuele organisaties een goede spiegel. Het legt feilloos bloot waar een organisatie sterk in is en waar verbeteringen mogelijk zijn. De uitgebreide kennisbank die we in de jaren opbouwden met onze ervaring maken het een rijke bron om uit te putten. Door meerdere jaren deel te nemen, organiseert je jouw eigen groeipad naar impact.

Meer over Marktstrategie & Impact

Mail mij dit artikel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.