Synergie - publicaties en artikelen

we gaan verhuizen!


Sinds twee weken prijkt er een bescheiden, maar opvallend bord in de tuin van ‘onze’ Jaffa Villa in Utrecht: te huur. Na tien jaar in dit mooie en markante pand, verhuizen we begin 2016 naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een plek die nog markanter is en ons de ruimte biedt om verder te groeien. En daarnaast een plek die een lang gekoesterde wens mogelijk maakt: een bijzondere workshopruimte.

Tot 2013 maakten we onderdeel uit van de groep Central Park. Na acht jaar van intense samenwerking, werd het tijd om onze eigen koers te bepalen. Met een management buy-out sloten we een mooie periode af. Als coöperatie volgt de structuur nu onze visie: het hart van een organisatie is een groep mensen die samen iets wil realiseren.

Op 1 februari 2016 loopt het huurcontract van de Jaffa Villa af. De andere bedrijven van Central Park vertrekken samen naar Amsterdam. Wij maken ons op voor de volgende stap in ons 20-jarig bestaan. Onze nieuwe werkplek heeft alles in zich om een ‘brand space’ te worden. Een bijzondere, oud industriële omgeving vol leven: van filmfestivals, de fotoshoot van een nieuwe Porsche tot (waarschijnlijk) televisieproducties. Het idee daar te werken maakt ons eigenlijk heel vrolijk. Net als de gedachte hier straks een merkwaardige workshopruimte te hebben waar we opdrachtgevers uit kunnen halen. Een andere omgeving stimuleert anders kijken en denken.

Wil je alvast meer weten over de Werkspoorkathedraal, dan kun je er  hier alles over zien en lezen. We hebben er ontzettend veel zin in en nodigen je graag uit om in 2016 onze gast te zijn.

Terug naar het blog